Preskocit navigáciu

Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR


Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR

Program veliteľa národnej Gardy Indiany generálmajora Courtneyho P. Carra pokračoval dnes návštevou Národnej rady Slovenskej republiky, kde sa veliteľ v sprievode náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučík Milana Maxima, stretol s predsedom výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Jaroslavom Baškom. Spoločne si prezreli priestory a rokovaciu miestnosť NR SR. Počas dnešného dopoludnia veliteľa Národnej gardy prijal predseda NR SR Peter Pellegrini. Počas oboch prijatí bola zdôraznená nadštandardná spolupráca medzi Ozbrojenými silami SR a Národnou gardou Indiany.
Popoludní program generálmajora Carra pokračoval návštevou Centra výcviku Lešť, kde sa stretol s cvičiacimi vojakmi z Indiany a následne sa presunul na leteckú základňu Sliač, kde bol zoznámený s činnosťou zmiešaného krídla.
Počas tretieho dňa návštevy sa generálmajor Carr zúčastní ukážok činnosti vojsk počas cvičenia Slovenský štít 2015 vo výcvikovom priestore centra výcviku Lešť.


Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SRVeliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SRVeliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SRVeliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SRVeliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR2Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR2Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR2Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR2Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR3Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR3Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR3Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR3Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR4Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR4Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR4Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR4Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR5Veliteľ Národnej Gardy Indiany v Národnej rade SR5

Autor: OOdNGŠ , Foto: MO SR - Ivan Kelement - Dátum: 23.09.2015
Čítanosť: 5778
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share