Preskocit navigáciu

Slávnostný ceremoniál pri príležitosti rozlúčky s veliacim poddôstojníkom Prešovskej brigády


Slávnostný ceremoniál pri príležitosti rozlúčky s veliacim poddôstojníkom Prešovskej brigády

Pri príležitosti prepustenia zo služobného pomeru a odchodu na výsluhový dôchodok sme sa 26. júna 2024 rozlúčili s veliacim poddôstojníkom 2. mechanizovanej brigády ( ďalej len 2.mb) štábnym nadrotmajstrom Michalom Tamášom.
Slávnostný ceremoniál odovzdania funkcie sa konal v Dukelských kasárňach v Prešove a prebiehal za symbolickej účasti príslušníkov Veliteľstva 2.mb a priamo podriadených útvarov 2.mb. Vo svojom vystúpení poďakoval veliteľ 2.mb brigádny generál Róbert Kecső veliacemu poddôstojníkovi za obetavosť, zodpovednosť a príkladnú kariéru profesionálneho vojaka, ktorú štábny nadrotmajster Michal Tamáš ukončí 30. júna 2024 po vyše 31 rokoch služby vlasti. Veľké poďakovanie patrilo aj blízkej rodine za pochopenie a podporu počas plnenia úloh mimo územia Slovenskej republiky ako aj počas celej kariéry.
Do ďalšieho už civilného života mu všetci príslušníci 2. mechanizovanej brigády prajeme pevné zdravie, veľa šťastia a úspechov!


Slávnostný ceremoniál pri príležitosti rozlúčky s veliacim poddôstojníkom Prešovskej brigády Slávnostný ceremoniál pri príležitosti rozlúčky s veliacim poddôstojníkom Prešovskej brigády Slávnostný ceremoniál pri príležitosti rozlúčky s veliacim poddôstojníkom Prešovskej brigády Slávnostný ceremoniál pri príležitosti rozlúčky s veliacim poddôstojníkom Prešovskej brigády Slávnostný ceremoniál pri príležitosti rozlúčky s veliacim poddôstojníkom Prešovskej brigády Slávnostný ceremoniál pri príležitosti rozlúčky s veliacim poddôstojníkom Prešovskej brigády

Autor: npor. Andrea Jančoková , Foto: slob. Anna Mária Bednárová - Dátum: 26.06.2024
Čítanosť: 160
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share