Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Február 2018
Po Ut St Št Pi So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    


Vyhlásenie o prístupnosti

Ako pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v Nitre


Ako pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v Nitre

 

Nitriansky mechanizovaný prápor organizoval 29. februára ukážkové zamestnanie pre útvary v podriadenosti 1. mechanizovanej brigády. Inštrukčno-metodické cvičenie k príprave osôb, pozemnej výzbroje a techniky, dielenského a parkového zariadenia na letnú prevádzku naplánoval a riadil náčelník logistiky 12. mechanizovaného práporu kapitán Andrej Kukla.

Hlavnou myšlienkou tohto zamestnania bolo pripraviť zodpovedný personál na organizovanie prípravy techniky na sezónnu prevádzku. V teoretickej časti v doobedných hodinách kapitán Kukla odovzdával svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti logistiky. Predstavil vzorovú dokumentáciu, ktorá je potrebná k príprave techniky a rovnako vysvetlil ako ju evidovať a spracovávať. Za 1. mechanizovanú brigádu kapitán Michal Ostrožlík objasnil rozkaz veliteľa brigády k vykonaniu prípravy techniky na letnú prevádzku.

Po teoretickej časti nasledovala praktická ukážka predpísaných prác na vybranej technike v parkových priestoroch.


Ako pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v NitreAko pripraviť techniku na leto ukázali vojaci v Nitre

Autor: npor. Peter Poldruhák , Foto: npor. Peter Poldruhák - Dátum: 01.03.2016
Čítanosť: 4940
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share