Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Jún 2019
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Vyhlásenie o prístupnosti

Mikuláš prekvapil detičky vojakov v Nitre


Mikuláš prekvapil detičky vojakov v Nitre  

V sobotu 5. decembra zorganizovali príslušníci 12. mechanizovaného práporu veľké mikulášske prekvapenie pre svoje deti. Vo vojenskej jedálni všetkých privítal veliteľ práporu podplukovník Imrich Hanula a detičkám, ktoré celý rok poslúchali, zaželal plné vrecia sladkostí. Pod vianočným stromčekom si tento rok našlo svoje vysnívané balíčky až 96 detí. Spoločne privítali Mikuláša, čerta aj anjela a pre sladkú odmenu im recitovali básničky a zaspievali vianočné pesničky. Ako každý rok ani tento nechýbala výborná kapustnica, na ktorej si pochutnali aj tí najmenší.

Toto skvelé prekvapenie sa nám podarilo finančne zabezpečiť za pomoci Vojenskej podpornej nadácie, ktorá sa na začiatku tohto roka uchádzala o dve percentá z daní. Zriadením nadačného fondu sa vytvoril aktívny a účinný prostriedok útvaru „ako sa postarať o vlastných ľudí“. 12. mechanizovaný prápor takto vyzbieral finančné prostriedky vo výške 7000 eur, z ktorých časť použil na nákup sladkostí a občerstvenia pre deti.

Všetkým rodičom a deťom veľmi pekne ďakujeme za ich účasť na jubilejnom 10. ročníku vojenského Mikuláša a tešíme sa na nich budúci rok.


Mikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v NitreMikuláš prekvapil detičky vojakov v Nitre

Autor: npor. Peter Poldruhák , Foto: npor. Peter Poldruhák - Dátum: 07.12.2015
Čítanosť: 5726
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share